Modoko Ev Dekorasyonu ile ilgili bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Macitler Mobilya, Türkiye ve yurt dışında birçok müşteri tarafından tercih edilen büyük bir mobilya ve dekorasyon firmasıdır. Konfor alanları için özel projeler gerçekleştiren ve birbirinden şık mobilya modelleri ile özellikle modern bir yaşam için farklı çözüm önerileri sunan Macitler Mobilya, ev dekorasyonu denince ilk akla gelen proje örneklerini vermektedir. 

Koltuk takımı

En önemli ana mobilya grubu olan koltuk takımı modelleri, her yeni sezonda müşterilerinin istek ve ihtiiyaçlarını karşılamak adına özel olarak tasarlanmaktadır. 2023 koltuk takımı modelleri için firma ile iletişime geçebilirsiniz. 

İvriz Koltuk Takımı

Yatak odası takımları

Özel alanların başında gelen yatak odaları, farklı bir bakış açısı ve deneyimle tasarlanan yatak odası takımları ile özel olarak dekore edilmektedir. Macitler Mobilya olarak en önemli mobilya modellerini, yatak odası takımları oluşturmaktadır. 

Pamfilya Yatak Odası

Yemek odası takımı

Modoko Macitler Mobilya firması, yemek odası takımı ve yemek odası dekorasyonları için özel olarak koleksiyonlar oluşturmaktadır. Farklı modeller ve birbirinden yaratıcı, çözüm odaklı yemek odası dekorasyonu projeleri için firma ile iletişime geçebilirsiniz. 

İç mimarlık hizmeti

Birçok ödüllü mobilya modeli ile hayal ettiğiniz ev dekorasyonu sizlere sunan Macitler Mobilya, konforlu ve aynı zamanda da şık bir alanda yaşamanızı sağlamak adına sizleri de bu hizmetten faydalanmanızı istiyor. 

Firma ile iletişime geçerek iç mimarlık hizmeti hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Kaliteli Mobilya Modelleri İçin Macitler Mobilya

Serdal Macit, Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından biri olan Macitler Mobilya’nın sahibi olmanın yanı sıra trendleri ve şıklığı ülkemize kazandıran en önemli girişimcilerden biridir. 

Macitler Mobilya firmasının kuruluşundan şimdiki halini almasına kadar her aşamasında rol oynayan, modern mobilya ile Türk dekorasyonunu birleştirerek ergonomiyi bizlere sunan Serdal Macit, kurumsallığın ve hizmetin önemli bir noktaya çıkmış olduğu Macitler Mobilya için çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.