Macitler Mobilya, istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda özel dekorasyon projesi ve özel mobilya projesi hazırlamaktadır.

Mobilyalar ve diğer ev dekorasyon ürünleri aslında her ne kadar hayatımızda yer kaplıyor gibi görünse de aslında her anımıza tanıklık eden ve duygularımızı dahi belirleyen nesneler konumundalar. Bu nedenle de mobilya seçimini yaparken çok dikkatli ve titiz davranmamız gerekiyor.

Peki ya bu dikkat ve titizliğin yanı sıra dikkat etmemiz gereken diğer bir konu nedir? Elbette mobilya seçimi yapacak olanların ilk aklına gelen soru olan standart mobilya tasarımları mı yoksa özel ölçülerde projelendirilerek yapılan mobilya ve dekorasyon tasarımları mı?

Neden Özel Proje?

Özel projeler ihtiyaçlarımıza net çözümler sunmak adına, alanında uzman iç mimarlar tarafından hazırlanan projelere verilen isimdir. Özel projelerde istediğiniz bir mobilyayı ürettirebileceğiniz ya da revize ettirebileceğiniz gibi bir alanı da komple dekore ettirebilirsiniz. İstediğiniz renkler, istediğiniz tasarımları tamamen sizin zevk, istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak şekillenebilecektir.

Aynı zamanda da alanında uzman iç mimarlara ile birlikte koordineli bir şekilde çalışacağınızdan dolayı iç mimarlardan dekorasyon ile ilgili fikirler alabilir veya mobilyalarınız hakkında daha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz.

Macitler Mobilya Özel Proje Hizmeti Sunmaktadır

Alanında Türkiye ve dünyanın en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Macitler Mobilya, standart ürünlerden çok özel proje bazında çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bünyesinde çalıştırmış olduğu Türkiye’nin en iyi iç mimarları ile birlikte beğendiğiniz bir mobilya takımını tamamen sizin zevklerinize uygun bir şekilde değiştirebileceği gibi tamamen sıfırdan bir dekorasyon da yaratabilir.

Vermiş olduğu bu mimarlık desteğini teknoloji ile birleştiren Macitler, 3D tekniği ile oluşturulan projeyi sizlere sunmaktadır. Proje bazında sizin istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir yol izleyen Macitler Mobilya, ücretsiz iç mimarlık desteği ile de yüzde yüz müşteri memnuniyetini korumaya devam etmiştir.

Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.