Macitler Mobilya 2021 mobilya modellerini, Harran Koleksiyon ile yeniden şekillendiriyor.

Harran, Türkiye’nin ve hatta dünyanın önde gelen medeniyetlerinin beşiği sayılabilecek önemli yerlerinden bir tanesidir. Türkiye’nin doğusunda yer alan bu ilçe, farklı kültürel yapısı coğrafi özellikleri ile tüm gözleri kendine çevirmiştir.

Bu küçük ve içindekilerle çok önemli bir merkez haline gelen yer, çok eski dönemlerden itibaren çivi yazıtlarında adı geçmekte ve tarih kokan yerleri ile turistleri kendine çekmektedir.

İşte bu güzel, özel ve tüm dünyaca kabul gören tarihten etkilenen Macitler Mobilya, 2021 koleksiyonlarından bir tanesine “Harran” ismini vermiştir. Koltuk takımı ve tv ünitesi ile birlikte tam olarak iki parça takımdan oluşan 2021 Macitler Harran Koleksiyonu, yüzyıllardan beri insanlığın en önemli eserlerini vermiş, Anadolu Kültürünün en yoğun olarak yaşandığı ve kendine has gelenekleri ile insanı alıp götüren Harran’dan esinlenilerek oluşturulmuştur.

Yüzde yüz Türk malı olan ve kumaşından iskeletine kadar her şeyin yerli malı kullanıldığı Macitler Mobilya’da, modern tarzın dünya ile buluşması yine Türkiye üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılmıştır.

Türkiye’de ve dünyada -küresel olarak- birçok mağazası bulunan Macitler Mobilya’da, tüm ürünlerde olduğu gibi 2021 Harran Koleksiyon’da da özel üretim gerçekleştirilebilmektedir.

Bizimle İletişime Geçin

Harran ilinin kültürel yapısından ve ilklerinden esinlenerek tasarlanan Harran Koleksiyon, gerek teknik özellikleri gerekse de ışıltılı rüyası ile sizler ile buluşmayı bekliyor.