Macitler Mobilya, Trabzon Yomra'da yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Trabzon hem tarihi hem de doğası ile ünlenen, Türkiye’nin en güzide illerinden biri. Doğu Karadeniz’in incisi olarak adlandırılan Trabzon, çevre illere oranla çok daha fazla etkinliğin olduğu ve turist bakımından çok daha cazip bir yer. Bu nedenle de Macitler Mobilya olarak, Türkiye’nin en ünlü illerinden biri olan Trabzon’un Yomra ilçesinde bir şubesini daha açmaya hazırlanmaktadır. 

Trabzon Mobilya Modelleri Dendiği Zaman İlk Akla Gelen Mobilya Firması

Trabzon mobilya modelleri ve Trabzon mobilya firmaları dendiği zaman ilk akla gelen mobilya firması olmaya hazırlanan Macitler Mobilya, Karadeniz Bölgesi’ndeki en büyük ve en kaliteli mobilya firması olma yolunda hızlı adımlarla son gelişmelerini tamamlamaktadır. 

Tüm bunlarla birlikte de Trabzon’da bulunan turist popülasyonunu kullanarak Türk mobilyasını ve Türk mobilya modellerini yurt dışına da sergilemeyi başararak mobilyacılık alanına Türkiye’nin adını altın harflerle kazıyacak olan Macitler Mobilya, Trabzon Yomra şubesinde tasarlayarak üretmiş olduğu modellerde, Karadeniz’in doğasından ve insanındaki samimiyetten esinlenmiştir. 

Doğanın İçinden Tasarımlar

Doğanın ve tarihin o eşsiz güzelliklerinden esinlenmek ve mükemmel ayrıntıları yerinde görmek için Trabzon/Yomra'da Macitler Mobilya bayisini kuruyoruz! Hırçın dalgaların asiliğinin, yeşilin en güzel tonlarının evlerinize yansımasını sağlayacak olan Trabzon Macitler, sizinle buluşmak için sabırsızlanıyor.

Karadeniz’deki En Büyük İç Mimarlık & Dekorasyon Firması

Mobilya modelleri ve mobilya tasarımları gerçekleştiren Macitler, Trabzon iç mimarlık firmalarına da yenilik getirecek ! 

Vermiş olduğu iç mimarlık hizmeti ile hem Trabzon hem de çevre illere dekorasyon&mimarlık hizmeti veren Macitler Mobilya, “Kaşüstü Mah. Devlet Karayolu Cd. B Blok No45 Yomra/ Trabzon” adresinde yakında sizleri beklemektedir !