Köşe Takımı, özel tasarım koltuk modelleri ile Macitler Mobilya tarafından özel olarak üretilmektedir. Mağazalarımızı ziyaret ederek iç mimarlık hizmeti alabilirseniz.

Köşe koltuk modelleri, birçok istek ve ihtiyaca uygun olarak üretilmektedir. Her alan için uyumlu olan ve alana göre de özel olarak tasarlanan tasarım köşe koltuk takımları; zengin renk çeşidi ve materyal çeşidi ile Macitler Mobilya tarafından özel olarak üretilmektedir. Deri köşe takımları, modern köşe takımları, klasik köşe takımları ve dilediğiniz tüm köşe koltuk modelleri için Macitler Mobilya ile iletişime geçebilirsiniz.

Köşe Koltuk Alırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

Köşe takımı alırken ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey elbetteki tarzınız olmalı. Tarzınıza hangi köşe koltuk modelinin uygun olduğunu seçerseniz, dekorasyonunuzu daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer modern köşe koltuk takımları seviyorsanız; Macitler Mobilya ilk tercihiniz olmalı.


Konfor En Önemli Kriter

Köşe takımı alırken ilk önce dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de rahatlık ve konfordur. Oturma alanlarının geniş olması, kumaşın ve iç aksamın kaliteli malzemeden yapılmış olması, köşe bağlantılarının ve dikiş kısımlarının da muntazam şekilde birleştirilmiş olması diğer önemli husus.

Fonksiyonellik

Köşe takım modelleri istediğiniz renk, boyu ve özelliklerde olabilir. Ama seçtiğiniz mobilya ile mobilyayı konumlandıracağınız alanın uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer mobilyayı yerleştireceğiniz alan büyükse büyük bir köşe takım tercih etmelisiniz.