2022 Koltuk Modelleri ve 2022 dekorasyon trendleri ile ilgili bilgi almak için Macitler Mobilya'yı ziyaret edebilirsiniz.

Her yıl olduğu gibi 2022 mobilya trendleri ve 2022 ev dekorasyon trendlerinde de, tasarlamış ve üretmiş olduğu 2022 koltuk modelleri ile sezona damgasını vuran Macitler Mobilya, yeni sezon ürünlerinde doğallığı ve aynı zamanda da sadeliği ön plana alarak; pandeminin yaratmış olduğu kaotik ortamdan bir nebze olsun insanları dinlendirmeyi hedeflemiştir. 

2022 koltuk modelleri ve 2022 dekorasyon fikirleri, Macitler Mobilya iç mimarları tarafından özel olarak tasarlanmış ve üretim için sizlere sunulmuştur. Proje alanında hizmet veren Macitler Mobilya, kişiye özel tasarımları ile Türkiye’nin ve hatta dünyanın dört bir yanına proje- dekorasyon hizmeti vermektedir. 

2022 Dekorasyon Trendleri

2022 yılı diğer yıllara göre çok daha olumsuz barındırarak gelen bir yıl oldu. Bu nedenle de beraberinde getirmiş olduğu diğer tüm alanlardaki gelişim ve dönüşümler de bu yılı değiştirmek amaçlı olmuştur. 

Macitler Mobilya, 2022 dekorasyon fikirleri ve 2022 dekorasyon trendlerini belirlerken doğanın ve aynı zamanda da sakinliğin ruhundan yararlanmış. Genel olarak nötr renklerden oluşan 2022 mobilya koleksiyonlarını sizlere sunan Macitler Mobilya, tüm bayi ve şubelerinde sizlere hizmet vermektedir.